Workshops vrijgezellenfeestjes

Heb je zin om een leuke beauty workshop te volgen met al je vriendinnen, of wil je de aanstaande bruid in de watten leggen met een echte BeWaaw make-over? We bieden verschillende arrangementen aan zodat we jou en je gasten een onvergetelijke dag kunnen aanbieden.

Ons creatieve team van professionals heeft jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van vrijgezellenfeestjes, teambuilding en bedrijfsfeestjes. Gestart met het organiseren van vrijgezellenfeestjes voor vrouwen in West-Vlaanderen, uitgegroeid tot een organisatie die nu ook mannen, kinderen en tieners bereiken. Wij werken met professionele en kwalitatieve cosmetica voor en door make-up artiesten. We helpen je bij het aanbrengen en geven advies over de make-up. Maar ook voor kleur- en stijladvies kan je bij ons terecht. We oefenen op één persoon zodat de andere dames zien hoe het moet. Daarna kunnen jullie zelf proberen.

Vanaf tien betalende personen mag de vrijgezel GRATIS deelnemen aan de workshop. Materialen, glaasje cava en frisdrank zijn inbegrepen in de prijs.

Onze locaties zijn in Brugge, Gent, Roeselare, Oostende en Kortrijk